iPod Touch Arvostelu

Uusin Apple iPod Touch on yksi eleganteimmasta teknologioista tänä päivänä. Se on ohuempi kuin koskaan ja kipuaa korkeammalle tallennustilassa sen yltäessä jopa 64GB kokoon, joka tarkoittaa, että voit säästää paljon enemmän Apple iphone ilmiön avulla. Lisäksi iphone on 50% nopeampi kuin edeltäjänsä, joten sovellusten avaaminen on nopeampaa ja myös internetin käyttö erittäin sujuvaa.

apple-ipod-touch-4g1

iPod Touch Arvostelu

Hallitset Apple iPod Touchia pääasiassa sormillasi ja ensimmäinen hämmästyttävä vaikutus onkin multi-painallus tekniikka, joka tekee navigoinnin esimerkiksi verkkosivuilla, erittäin innostavaksi. Totuus on, että tämä tekniikka tekee vähemmän vuorovaikutusta vaativien järjestelmien käytöstä todella helppoa, oli sitten kyseessä pelaaminen, internetin selaaminen tai musiikkikappaleen valitseminen.

Safari selain on todella tehokas ja mahtava. On erittäin hienoa miten liitteet näytetään helposti HTML:n avulla. Apple iphone Handle on älykäs näppäimistö, joka ennustaa sanoja samaan aikaan kun kirjoitat. Leveys- ja pituussuunnan vaihtaminen on käytännöllistä pitkää tekstiä kirjoittaessa. On mahdollista muokata näyttöä silloin kun haluat ja myös lisätä sovelluksia, joita olet ladannut.

Videoklipin katsominen Apple iphone Contact:lla on nautinnollista. 3,5 tuuman laajakuvanäyttö on miellyttävä videotutoriaalien ja valokuvien katselemisessa. Lisäksi voit jakaa lempielokuvasi kavereillesi You Tuben kautta. Nykyinen iphone sisältää myös Apple kuulokkeet mikrofonilla ja kaukosäätimen, jotta voit nauttia äänenohjauksesta vaikka laite olisi taskussasi.

Ulkoisen mikin tai kuulokkeiden käyttö kaukosäätimen ja mikin kanssa, voit tallentaa, muokata, käyttää ja jakaa merkintöjäsi. Nämä merkinnät synkronoituvat kaikkien iTunesien kanssa PC:llä. Mutta mikä mielestäni on mielenkiintoisinta, on sisäänrakennettu Nike iphone sensori. Sensori Nike kenkäsi sisällä keskustelee ipod -laitteen kanssa ja antaa tarkan palautteen ajankulusta, kuljetusta matkasta sekä poltetuista kaloreista.

iTunes -sovelluksen lataaminen iphoneen kestää vain muutamia sekunteja. Se johtuu siitä miten nopea Apple ipod laitteen kovalevy on. Voit synkronoida ladatut kappaleet iTunesista tietokoneellesi iTunes kirjastoon ja on myös huomattavaa miten helposti pc viimeistelee osittain ladatut kappaleet iTunesin avulla.

Kuten kaikki muutkin hyödykkeet, Apple tarjoaa alennettuja hintoja Apple ipod laitteen omistajille. Nämä tarjoukset ovat lunastettavissa internetin kautta ja se on suositeltavaa säästääksesi ostohinnassa.

Muissa uutisissa, haluatko ilmaista pelirahaa ilman talletusta? Tai sitten kenties pikalainaa osoitteesta http://MikäVippi.com?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.