Apple IPod Nano Arvostelu

Kuudennen sukupolven iPod nano sisältää tervetulleita parannuksia. Suurimmat huomattavat parannukset ovat pienentyneet paino sekä koko. Nämä ovat toki tervetulleita parannuksia, mutta ovatko ne niin merkittäviä, että käyttäjät haluavat ostaa uuden mallin? Apple iPodin hinta säilyy suurin piirtein samana, joten se toimii vertailussas lähinnä kiistakapulana. Se, että näkeekö käyttäjät tämän negatiivisena, riippuu muista parannuksista, joita uusi iPod tarjoaa.

ipod_nano_7g

Kuudennen Sukupolven iPod nano

Totuus kuudennen sukupolven iPod nanosta on se, että moni hyöty, jota laite tarjoaa, on useille käyttäjille negatiivista. Esimerkiksi henkilöille, jotka haluavat kuunnella musiikkia kuntoillessaan. Monet näistä henkilöistä suosivat pieniä ja kevyitä liikuteltavia laitteita, joissa on pitkäkestoinen akku ja joka on helppo käyttää. Täyttääkö uusi iPodnano nämä odotukset? Monien Apple iPodarvostelujen mukaan ei valitettavasti täytä.

Kiistakapulana monilla käyttäjillä ja puolustajilla on yritys tehdä iPod:sta parempi, mutta myös pienempi ja Apple valitettavasti epäonnistui tehtävässään monien käyttäjien mukaan. iPodin näyttö on yksi monista huolista. Sitä on pienennetty huomattavasti ja iPod on nyt lähes samankokoinen kuin iPod shuffle, mutta ilman fyysistä painettavaa ohjauslevyä. Apple iPodkuvat näyttävät miten paljon 6. sukupolvi eroaa edeltäjistään. Näytön käytettävyys on suuri huolen aihe. Monet käyttäjät olivat tottuneet käyttämään fyysistä painiketta, mutta nyt se on korvattu pienellä kosketusnäytöllä ja urheiluun multi-painallus tuella.

Henkilöt, jotka käyttävät iPod nanoa liikuntaa harrastaessaan, eivät tunne oloaan miellyttäväksi, koska heidän täytyy katsoa näyttöä käyttääkseen hallinta painikkeita. Kuudennen sukupolven iPod nano ei tue videon toistoa tai nauhoitusta ja se voi olla kaupan estäjä joillekin henkilöille. Se ei ole täysin tuomittavaa, koska kukaan tuskin haluaisi katsoa videota 1,54 tuuman näytöltä.

Kaikkien negatiivisten puolien jälkeen, Apple iPodhinta on rohkaiseva. iPod on hinnoiteltu melko hyvin 8GB version ollessa 149$ ja 16GB versio 179$. Mukana tulee kaukosäädin, jolla voit hallita iPodia ja se on yhdistettynä Apple kuulokkeiden liitäntään. Kuulokkeita myydään Apple iPhone –puhelimien kanssa, mutta ne voi myös ostaa erikseen jos sinulla ei ole iPhonia. Olisi järkevää jos iPod nanon mukana tulisi myös kuulokkeet, koska se korjaisi yhden laitteen pääongelmista.

Verrattuna edelliseen versioon, 6. sukupolven iPod nano on täysin erilainen. Saat ehkä ostettua Apple iPodhalpaan hintaan monista kaupoista, mutta sinulla on varmasti monia kysymyksiä esitettävänä ennen ostosta. iPod on todellakin paljon pienempi ja kevyempi, mutta sen aikaan saamiseksi yhtiön on täytynyt tehdä suuria uhrauksia poistaessaan tärkeitä ominaisuuksia. Kaikki riippuu siitä, että voitko elää näiden muutoksien kanssa. Se on täysin kiinni elämäntyylistäsi ja siitä miten käytät iPodia.

Jos tarvitset rahoitusapua, ota pikavippi täältä!

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.